Inici » Períodes » 1836-1860 » 33037 la Grossa de Nadal
1944

33037 la Grossa de Nadal

Relació dels números guanyadors en la pissarra de l'administració de loteria número 29 de la via Laietana Carlos Pérez de Rozas / Arxiu Municipal de Barcelona
1943, Pla de la ciutat de Barcelona 1:10 000 Servicio del Plano de la Ciudad. Fco. Vall Verdaguer, J. M Blay i Fco. Rossell / Institut Cartográfic de Catalunya

El 1944, a Barcelona l’administració de loteria  número 29 situada a la Via Laietana, situada davant de Foment del Treball va repartir la major part dels 45 milions de pessetes de la Grossa de Nadal als veïns de Ciutat Vella, molt castigats per la guerra civil i els bombardejos al Port.

Tot Barcelona seguia el sorteig congregada a les Rambles i a altres punts cèntrics escoltant els altaveus que retransmetien Radio Nacional, i comprovant en les pissarres situades davant de les administracions els seus números.

El venedor Martí Salvà el venedor es va trobar amb una aglomeració de gent davant l’administració que volien saber que eren els guanyadors, ell va dir no recordar-ho i cap d’ells es va presentar per celebrar-ho i van preferir l’anonimat.

Et Pot Interessar

Bar Ramón

Una fotografia no ha de tenir sempre una gran història al darrera per a formar …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà