Inici » Blog » Vila de Sarrià. Recull gràfic 1874-1975

Vila de Sarrià. Recull gràfic 1874-1975

,
Autor: Jesús Mestre Campi i Amèlia Poves
Editorial: Ajuntament de Barcelona i Editorial Efadós, 2013
Recull gràfic de la Vila de Sarrià 1874-1975" editat per la editorial Efadós, que al llarg d’un any s’ha publicat en format de fascicles. Ara es presenta el llibre complet, en un sol volum. És un recull gràfic de fotografies del període 1874 a 1975.

“L’Abans. Barcelona, Vila de Sarrià. Recull gràfic 1874-1975” editat per la editorial Efadós, que al llarg d’un any s’ha publicat en format de fascicles. Ara es presenta el llibre complet, en un sol volume. És un recull gràfic de fotografies del període 1874 a 1975, a partir de les quals es reconstrueix la història d’aquest territori de Barcelona, independent fins a 1922 i que avui compren els barris de Sarrià, Pedralbes, les Tres Torres i Vallvidrera.
Tot i que l’Ajuntament de Barcelona col·labora cedint fotografies dels seus fons, la majoria de les fotografies provenen d’arxius familiars cosa que ajuda a teixir una complicitats entre els cedents i el projecte que, sense dubte, s’ha de considerar com a col·lectiu. També és una forma de donar rellevància a la fotografia antiga com a document fiable per interpretar la història.

Et Pot Interessar

Barcelona melòmana

El Cesc Avilès  és periodista de formació. Ha treballat en mitjans de comunicación comarcals i …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà